Osmeh je jedina kriva linija koja sve ispravlja.

Stomatološka ordinacija dr Ivanović se nalazi u srcu Vračara, odmah preko puta hrama sv.Save.

U ordinaciji Vas očekuje uvek nasmejana i srdačna dr Katarina Ivanović. Posle gimnazijskih dana upisuje Stomatološki fakultet univerziteta u Beogradu, a obavezan staž odradjuje na Vojno medicinskoj akademiji.

 

Stomatološka ordinacija dr Ivanović je opremljena modernom tehnologijom sa puno ljubavi i strpljenja. Uvek smo u toku sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji uz stalno usavršavanje. U ovakvom okruženju Vi i Vaša porodica imate mogućnost lečenja zuba na jednom mestu, što Vam štedi vreme a i novac.

Imamo otvorenu i jednostavnu komunikaciju sa pacijentima što nam omogućava uzajamno razumevanje. Izbor terapije predlažemo na osnovu kliničkog stanja i potrebama pacijenta. Volimo da naši pacijenti učestvuju u celoj priči, jer nam je Vaš osmeh najvažniji.

Prilikom prve posete svaki pacijent uz besplatan pregled dobija i analizu rendgen snimaka. Diskrecija svih pacijenata je zagarantovana. Sve intervencije se sprovode u sterilnim uslovima u skladu sa normama.

Osmeh je jedina kriva linija koja sve ispravlja.

Mi brinemo o Vašem osmehu

Kažu da je smeh lek koji produžava život. Uz našu pomoć nema razloga da ne budete zadovoljni vašim osmehom. Edukacija, dobra oralna higijena, protetika, savremeni stomatološki materijali... sve za Vaš lep osmeh.

hot clinic
Radno vreme ordinacije:

ponedeljak - petak: 10h - 18h

Vikendom ne radimo, ali onim pacijentima kojima je potrebno otklanjanje bola izlazimo u susret u najkraćem vremenskom periodu.

 

O ordinaciji...

 

Dobro došli

mapOhridska 18/4, Vračar

map011.2419.412

map064.3181.725